Copyright © 2011


  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  avatar
  silver_95

  Брой мнения : 1
  Join date : 25.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  silver_95 on Нед Май 29, 2011 5:01 pm

  Здравейте , искам да знам кога servera ще стане на 1.6.5
  RG_PankO
  RG_PankO
  Admin

  Брой мнения : 82
  Join date : 24.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  RG_PankO on Нед Май 29, 2011 5:10 pm

  Здравей!

  Добър въпрос!

  Преди 2 дена излезе като цяло 1.6.4
  От тогава се пуснаха и някакви сървър на 1.6.4
  Проблема с тях е, че са бъгави и голяма част от плъгините не работят.

  1.6.5 излезе днес.
  В официалния сайт на сървърите заявиха, че чакат да се пусна стабилна сигурна версия за 1.6 и след това ще започнат да работят над сървър.

  Както виждаш от 1.6.4 се мина на 1.6.5 за 2 дена. Хората, които правят сървър разумно са решили да не правят сървър за 1.6.4, защото са знаели, че след няколко дена ще излезе нова версия.

  В момента чакаме да излезе стабилен сървър, одобрен от официалния сайт - който да гарантира, че няма бъгове.
  Такъв се очаква да излезе до няколко дена. В деня, в който пуснат съобщение, че одобряват сървър за 1.6.5 и го пуснат за сваляне ще го пуснем и ние.


  Официалното съобщение е следното:

  As I'm sure we're all aware, Mojang released Minecraft 1.6 today (Thursday, May 26, 2011) around 5AM EST and we've been hard at work getting a build out that is compatible with Minecraft 1.6 out. Since the release, Minecraft has seen quite a few small bugfix updates addressing some unnoticed bugs and we've pretty easily kept up with them. Unfortunately, there appear to be some issues with the update that is making the game unplayable for SMP players, so we've decided to wait for a bugfix update before we recommend any builds.

  Will there be a CraftBukkit for Minecraft 1.6?
  Given the reports of showstopping bugs present in 1.6, there's a high chance a new bugfix update for Minecraft will be out tomorrow or even several times this week. As a result, it is unlikely we will be releasing a Recommended Build for 1.6 until we have something stable to work with.

  That being said, we recommend everyone stay on 1.5 for a while until the showstopping issues are fixed and we can get a new, stable, compatible build out.

  You can already get CraftBukkit for Minecraft 1.6.4, but it is unsupported and not recommended.

  I'll be scouring the internet for further reports on how Minecraft 1.6 is performing, but preliminary research and our own testing has revealed it as unplayable due to chunks sporadically loading or not loading.
  avatar
  Sadsleeper

  Брой мнения : 8
  Join date : 28.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  Sadsleeper on Вто Май 31, 2011 11:45 am

  Само на мен ли тръгва да ми се ъпдейтва сама играта ?
  RG_PankO
  RG_PankO
  Admin

  Брой мнения : 82
  Join date : 24.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  RG_PankO on Вто Май 31, 2011 12:06 pm

  Най-вероятно си сложил отметка на Force update.
  Пускай само нашия уънчър. И провери за отметката.
  RG_PankO
  RG_PankO
  Admin

  Брой мнения : 82
  Join date : 24.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  RG_PankO on Вто Май 31, 2011 6:00 pm

  Излезе Minecraft 1.6.4 и ние заявихме, че няма да минаваме на 1.6.4, защото няма стабилен сървър за 1.6.4
  Излезе 1.6.5 - ние си одържахме на думата и тъй като все още нямаше Излязъл стабилен сървър останахме на 1.5

  Днес излезе Minecraft 1.6.6
  Но този сървър остава на 1.5, не защото администраторите не са добре осведомени или защото ни мързи да ъпдейтнем сървъра.

  Причината е официалното изказване:

  Update 3:
  New development build b817 with Minecraft 1.6.6 support is now available.

  Multiworld is STILL DISABLED (this does not include built-in nether portals). We are working on fixing it.

  This is a non-recommended development and test build. You will not receive support outside of bug reporting. Backing up your server and completely understanding the risks of running this build is highly recommended before you run it.

  Once again, we cannot guarantee that this build will not completely corrupt your world or cause a disturbance in the force.

  Има вече сървър за 1.6.6, който е все още във разработка. Сървъра е много бъгав и има вероятност да счупи света и да не може да е играе повече в него, както и много от функциите на играта се сбъгват.
  Това ще означава, че трябва непрекъснато да има лице, администратор, който да е в играта. Към момента нямаме такъв ресурс - всеки има личен живот, задължения, не винаги сме насреща да помагаме на нашите играчи.
  Ето за това все още сме на 1.5 и ще останем докато не излезе официална стабилна версия на Minecraft 1.6
  Наясно сме със забавянето както са наясно и хората, които правят сървърите. Но и те не са виновни - просто новата версия на играта Minecraft е твърде бъгава и проблема е в играта за да не могат разработчиците да направят стабилен сървър.

  Когато излезе стабилен сървър за 1.6 играчите на сървъра Minecraft България ще са първите, които ще разберат и ще играят на такъв сървър.
  avatar
  onesidecrew

  Брой мнения : 5
  Join date : 28.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  onesidecrew on Сря Юни 01, 2011 5:46 pm

  Панее всичко е възможно, аз лично си държа сървър още от деня когато излеза 1.6, после постоянно го ъпвах, и не е сбъгясал и подобхни, а има много готини фючъри в 1.6, но да предопредя, повечето видове PEZ диспенсъри не бачкат, за голямо разочарование. pale Но другото което е малко офф, пич гледм сериозно сте се захванали със сървъра, гледам и че играчите не са малко има ~10-15 playesr на линия през повечето време,та щом тръбите, че сървъра е много добър и егото Ви е доста голямо, по лични наблюдения, то нека го порийте, поне малко, знам че критиката ви идва на нагорно, но без нея не може!!! Та под его без покритие, загбирам ужасенн лаг, при който в сървъра беше НЕ ИГРАЕМО, защо след икато пише ще бъде 24/7 без лаг, то това е само илюзия, да на скайп ми каза, че можеби само аз не съм успял да се логна, но и други хора опитаха, безуспешно... study Разбирам, че това е само хоби/занимание през свободното време, да всеки си има личен живот, но нека не правете като МенТел, и мобилните оператори в България, Wink да от Вас зависи, но според мен беше по-добре да се извините, за това чер няма да има сървър, а ние играчите от своя страна щяхме да го приемем, а не хората да си губят айтеми и подобни, знам че всичко е пари, но намерете, спонсор, един вид, който да ви снабди със "щайгаЩ за хост и добър нет, та това е един от малкото бъгарски сървъри които и хората и администрацията ми харесват, па деже по случайност познавам админа лично( за панко говоря), но постарайте се, дори, според мен, сървъра да има такса, от рода на 1-2 за месец, ОК, но да не лагва и всичко да е на ниво, няма да споделям неща от личният ти живот, но това е добра ниша, в която печелбата би била, доста добра... При доста регнати потребители и подходяща реклама... Wink Това бе моя ферман, та надявам се някой да го прочете Smile
  RG_PankO
  RG_PankO
  Admin

  Брой мнения : 82
  Join date : 24.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  RG_PankO on Сря Юни 01, 2011 6:07 pm

  Здравей! Smile
  Прочетох ти коментара два пъти за да съм сигурен, че не пропускан нещо Smile

  Искам само да уточня за 1.6 / 1.5 това, което вече съм написал 100 пъти - ще минем на 1.6 когато от bukkit пуснат стабилна версия, без бъгове. На първо място в сървъра е стабилността, не най-новите новости.

  Забележките ти са две: лаг; сървъра не е бил пуснат в определен ден рано сутринта.

  Относно лага: Както повечето хора значят сървъра се хоства от два човека. През деня се хоства от Hlqb. От 9 сутринта до 12 вечера. Вечер се хоства сървъра от мен.
  Поради тази причина сървъра бива спиран два пъти на ден. Сутрин и вечер.
  Относно това, че сървъра не е бил онлайн в определения ден, за който ти говориш сутринта: най-вероятно е било точно в момента, в който сме прехвърляли сървъра от един на друг компютър.

  Относно сериозността и плановете ни по проекта Minecraft България - в Петък ще има голям ъпдейд на всичко.

  До момента сървъра беше хостван администратиран като един фен сървър на няколко човека. Нищо толкова впечатляващо. И все пак по-добре от колкото някоя хамачи мрежа... Сървъра има разходи. Най-малкото за ток. Една двуядрена машина средно е с 500w захранване. Всеки ден, през който работи сървъра администраторите на сървъра си споделяме разход от ~4 лева. Освен това когато аз хоствам сървъра НЕ мога да играя защото 1. компютъра ми е яко натоварен, 2. чисто и просто и 1 човек да е във сървъра ще има лаг, а в играта, в която аз играя и на мен ще ми лагва. Не знам дали забелязваш но поствам всеки ден във фейсбук страницата новия победител на конкурса Screenshot на деня! отговарям на всеки въпрос във форума непрекъснато. Според теб колко време отделям за този сървър? Но идва и този момент, че не знаеш колко време отделям, за което просто никой потребител не знае, защото правя предстоящия ни нов сайт + Hlqb колко време отделя за предстоящата нова версия на сървъра.


  В Петък когато пуснем ъпдейда ще имаме сайт. Сайт - не форум. Ще имаме и нов форум. От там на татък ще стане интересно. С реклама не сме се занимавали сериозно, защото какво да рекламираме? Този свободен форум ли? Smile
  Отговарям ти подробно само, защото ти поставяш въпроса. За друг отговора щеше да бъде "Изчакайте предстоящия ъпдейт в Петак."
  avatar
  onesidecrew

  Брой мнения : 5
  Join date : 28.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  onesidecrew on Сря Юни 01, 2011 6:39 pm

  Благодаря за отговора, за лага имах напредвид, Онези 2-дена, в които лага беше, непоносим! Почти винаги има лаг, но е д/г нормално, аз преди като се занимавах с хостинг, имах отделна щайга, на отделен нет, та нямаше лаг,но аз разполагам със стабилни финанси, но явно вие, нямата достатъчно ресурси ,та това е разбираемо, все пак живеем в България! SmileЕдин приятел в USA, хостваше и само с това се занимаваше, но организираше турнири и подобни, но както знаеш в USA, положението е различно от това тук... Smile Та браво за идеята! Btw сега пак не мога да вляза Sad ...
  RG_PankO
  RG_PankO
  Admin

  Брой мнения : 82
  Join date : 24.05.2011

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  RG_PankO on Сря Юни 01, 2011 7:02 pm

  За онези два дена пуснах новина, че ще има такъв и за когото е твърде голям проблем/предпочита да не играе - просот да пропусне двата дена.
  Тогава бях аз хост, а аз трябва да съм само вечер, когато са онайн 5 човека, не като през деня 10-20 човека.

  Скоро ще си сменя интернета и това вече няма да е проблем.

  Не, за съжаление нямаме финансите да подкрепим сървъра и да е на собствен / платен хостинг.

  Не знам какъв е проблема с хостването в момента.
  Предполагам, че скоро проблема ще бъде решен.

  ЕДИТ: Имам потвърждение - сървъра е онлайн, има 7 човека, които играят в момента.

  Sponsored content

  Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5 Empty Re: Кога http://minecraft.team-forum.net ще стане на 1.6.5

  Писане  Sponsored content


   В момента е: Пет Фев 28, 2020 7:55 am